Jouw kaartje volgend jaar gebruiken?

Door de corona-maatregelen is het festival 2020 geen optie meer. Een spannende periode breekt nu voor ons aan. Het is een probleem waar veel festivals mee te maken hebben gekregen: het festival betaalt zich terug in kaartverkoop en consumpties tijdens het evenement.

Wij waren verheugd over de kaartverkoop, die gaf ons de mogelijkheid afspraken met leveranciers te maken en door te werken naar deze zomer.Deze inkomsten vallen nu door de corona-maatregelen weg, terwijl er al flink is geïnvesteerd in de volgende editie.

We hebben jullie nodig!

Onze toekomst is dus ineens afhankelijk van de mate waarin mensen hun geld terug willen voor hun kaartje, iets waar iedereen recht op heeft, maar wel een enorm bedrag wat wij niet meer op de rekening hebben staan.

Deze onmacht doet ons pijn, waar wij veel vertrouwen hadden in de aankomende editie, zijn we nu genoodzaakt een beroep te doen op onze achterban. Ook al voelen we het vertrouwen dat het allemaal goed gaat komen en dat we elkaar volgend jaar weer zien, het voelt toch niet prettig om zo de touwtjes uit de handen gerukt te worden.

Had je al een kaartje gekocht?

Voor de mensen die reeds een kaartje gekocht hebben, hebben wij een aantal opties bedacht, we zetten ze op een rijtje:

1. Houd je ticket voor volgend jaar

Uiteraard is je ticket volgend jaar gewoon geldig! Het liefst zien we jullie allemaal volgend jaar en beleven we alsnog samen een onvergetelijk festival. Je ontvangt een voucher die je, zodra de ticketverkoop weer open gaat, kunt inwisselen voor dezelfde ticket die je had. Daarbij twee opmerkingen: de voucher is enkel geldig voor de editie van volgend jaar en restitutie bij aanschaf van een ticket die minder waard is is helaas niet mogelijk.

2. Doneer je kaartje

Dit zou betekenen dat je ons een gift doet om ervoor te zorgen dat Living Village kan blijven bestaan, naast onze eeuwige dankbaarheid ontvang je hier volgend jaar een uniek ontworpen Living Village shirt voor. Wij bieden ook de mogelijkheid om een gedeelte van je kaartje te doneren. De opties zullen zijn 25%, 50% of 75%. 

3. Vraag je geld terug

iedereen heeft het recht om zijn geld terug te vragen, je hebt immers betaald voor iets wat niet plaats zal vinden. Het probleem zit er in dat als iedereen dit doet, dit het einde zou betekenen van de Living Village. Over pijn in het hart gesproken.

Geen kaartje gekocht en toch wat bijdragen?

Wij hebben na vele verzoeken een donatie-mogelijkheid op de website toegevoegd, dit voor de mensen die nog geen kaartje hadden gekocht, maar ons wel financieel willen steunen.

Doe een vrije bijdrage