Living Village 2021 & Ticket update

When the world is in chaos, all we can do is be grateful for the times we shared in harmony-

Lieve vrienden en Villagers,

Al drie jaar organiseren we met heel veel liefde het Living Village festival, dit doen wij in de basis als organisatie, maar uiteindelijk doen we dit met alle lieve betrokkenen, enthousiaste vrijwilligers en mooie artiesten! Samen zijn wij de Living Village!

Elke editie staan ook wij weer versteld van wat voor moois er ontstaat en met wat voor een gevoel we weer een periode van intense saamhorigheid afsluiten, totaal uitgeput, maar ook totaal vervuld van goeie energie en goede zin om het volgende jaar weer met z’n allen vorm te geven.

Dit jaar beloofde een fantastische editie te worden, de voorbereidingen gingen voorspoedig, de kaarten gingen als zoete broodjes de deur uit en we hadden alweer een heleboel vrijwilligers klaarstaan om er iets geweldigs van te maken.

Corona-maatregelen komen hard aan

Wat een treurnis dus dat we deze zomer te maken hebben met Corona-maatregelen. We begrijpen de situatie, staan achter de regering maar desalniettemin komen de maatregelen bij ons hard aan. Met pijn in het hart stellen we de voorbereidingen uit tot volgend jaar. We hadden er zin in! 

In een tijd als deze, waarin de wereldwijde Corona-strijd woedt, voelen wij ons dankbaar voor de trouwe achterban, een trouwe groep bezoekers en vrijwilligers die alweer klaar stond voor de volgende Living Village ervaring, een groep die onze pijn deelt maar ons tegelijkertijd herinnert aan waar we het voor doen, de samenkomst, de creatie, de dans, de schoonheid van ons-zijn. Wij voelen ons dan ook gesteund door de vele lieve berichten die we via socials, mail en per post binnenkrijgen.

Wat nu?

Wij werken momenteel aan een goede infrastructuur om de afhandeling van de kaartverkoop, teruggave en mogelijkheid tot doneren, aan te kunnen bieden op de website. Degenen die een kaartje hebben gekocht krijgen van ons een mail met tekst en uitleg.

Hopelijk tot volgend jaar, blijf gezond, zorg voor elkaar!

Hartengroet, Living Village kantoorclubje

PS: LIVING VILLAGE 2021 ZAL PLAATSVINDEN VAN 14 T/M 18 JULI 2021