All areas

Geen onderdeel van een categorie

LIVING VILLAGE FESTIVAL STOPT!

De harde waarheid komt langzaam bij ons binnen. Waar vier jaar lang idealen, dromen, ambities en vooral prachtige mensen samen kwamen, lijkt de realiteit ons in te halen. Mede door de situatie rondom COVID-19 en verplichtingen naar schuldeisers kunnen we niets anders dan de stekker eruit te trekken. Met pijn in ons hart hebben we afgelopen week faillissement aangevraagd. Lees dit bericht alsjeblieft goed door voor meer informatie. 

TROTS

Als we terugblikken kunnen we niets anders dan trots zijn. Wat begon als een idee in een tiny house in Dalfsen groeide uit tot een spirit en een ideaal die in 3 edities meer dan 10.000 bezoekers, kunstenaars en muzikanten op de been bracht. Ons ideaal en onze passie werd gezien, gevoeld en bovenal gedeeld.

Nooit hadden we verwacht dat onze stappen zoveel impact zou hebben. Met elkaar beleefden we prachtige optredens, 365+ workshops, lezingen, spirituele ceremonies en intellectuele gatherings. Dit werd beleefd en verspreid door mensen uit maar liefst 64 landen. Boven alles zal onze herinnering en ons hart gevuld blijven met de prachtige mensen, nieuwe vriendschappen en onze gezamenlijke zoektocht naar verandering, wat wij het meest belangrijk vinden.  

TICKETS

Overmacht deed ons de das om, en dat vinden wij spijtig. We leven erg mee met iedereen die voor afgelopen jaar een ticket heeft gekocht. Momenteel wordt alles afgehandeld door de curator, hierover later meer bericht. Belangrijk is: Het heeft GEEN nut om leden van de organisatie te bellen, mailen of te appen. De curator beslist nu welke vervolgstappen genomen worden.

BEDANKT

Al onze vrijwilligers (ongeveer 1.000) en betrokken organisatoren zitten in ons hart en wij bedanken jullie enorm voor dit unieke avontuur! Uit ons hart danken we ook alle bezoekers en natuurlijk familie Van Leussen, de Gemeente Dalfsen en Provincie Overijssel voor deze prachtige tijden! Voor ons rest er nu niets anders dan dit hoofdstuk af te sluiten en vooruit te kijken naar wat de toekomst zal brengen

EN VERDER?

Online gaan we gewoon verder en we hopen dat iedereen zijn/ haar innovatieve ideeën zal blijven delen en jullie elkaar kunnen blijven vinden.Het belangrijkste is dat ons en vooral ook jullie vuur blijft branden. De groep mensen die we hebben ontmoet willen en kunnen we niet loslaten.

Graag kijken we vooruit naar wat de mogelijkheden zijn om in ieder geval deze community levend te houden. Een community vanuit het hart. Een plek waar je je verbonden en thuis voelt. Waar de mensen niet oordelen maar open zijn. Samen zoeken we naar manieren om ondanks de huidige beperkingen verbonden te blijven en in nieuwe vormen samen te komen. Interesse? Blijf ons dan volgen!

<3

Living Village

Living Village 2021 & Ticket update

When the world is in chaos, all we can do is be grateful for the times we shared in harmony-

Lieve vrienden en Villagers,

Al drie jaar organiseren we met heel veel liefde het Living Village festival, dit doen wij in de basis als organisatie, maar uiteindelijk doen we dit met alle lieve betrokkenen, enthousiaste vrijwilligers en mooie artiesten! Samen zijn wij de Living Village!

Elke editie staan ook wij weer versteld van wat voor moois er ontstaat en met wat voor een gevoel we weer een periode van intense saamhorigheid afsluiten, totaal uitgeput, maar ook totaal vervuld van goeie energie en goede zin om het volgende jaar weer met z’n allen vorm te geven.

Dit jaar beloofde een fantastische editie te worden, de voorbereidingen gingen voorspoedig, de kaarten gingen als zoete broodjes de deur uit en we hadden alweer een heleboel vrijwilligers klaarstaan om er iets geweldigs van te maken.

Corona-maatregelen komen hard aan

Wat een treurnis dus dat we deze zomer te maken hebben met Corona-maatregelen. We begrijpen de situatie, staan achter de regering maar desalniettemin komen de maatregelen bij ons hard aan. Met pijn in het hart stellen we de voorbereidingen uit tot volgend jaar. We hadden er zin in! 

In een tijd als deze, waarin de wereldwijde Corona-strijd woedt, voelen wij ons dankbaar voor de trouwe achterban, een trouwe groep bezoekers en vrijwilligers die alweer klaar stond voor de volgende Living Village ervaring, een groep die onze pijn deelt maar ons tegelijkertijd herinnert aan waar we het voor doen, de samenkomst, de creatie, de dans, de schoonheid van ons-zijn. Wij voelen ons dan ook gesteund door de vele lieve berichten die we via socials, mail en per post binnenkrijgen.

Wat nu?

Wij werken momenteel aan een goede infrastructuur om de afhandeling van de kaartverkoop, teruggave en mogelijkheid tot doneren, aan te kunnen bieden op de website. Degenen die een kaartje hebben gekocht krijgen van ons een mail met tekst en uitleg.

Hopelijk tot volgend jaar, blijf gezond, zorg voor elkaar!

Hartengroet, Living Village kantoorclubje

PS: LIVING VILLAGE 2021 ZAL PLAATSVINDEN VAN 14 T/M 18 JULI 2021