LIVING VILLAGE FESTIVAL STOPT!

De harde waarheid komt langzaam bij ons binnen. Waar vier jaar lang idealen, dromen, ambities en vooral prachtige mensen samen kwamen, lijkt de realiteit ons in te halen. Mede door de situatie rondom COVID-19 en verplichtingen naar schuldeisers kunnen we niets anders dan de stekker eruit te trekken. Met pijn in ons hart hebben we afgelopen week faillissement aangevraagd. Lees dit bericht alsjeblieft goed door voor meer informatie. 

TROTS

Als we terugblikken kunnen we niets anders dan trots zijn. Wat begon als een idee in een tiny house in Dalfsen groeide uit tot een spirit en een ideaal die in 3 edities meer dan 10.000 bezoekers, kunstenaars en muzikanten op de been bracht. Ons ideaal en onze passie werd gezien, gevoeld en bovenal gedeeld.

Nooit hadden we verwacht dat onze stappen zoveel impact zou hebben. Met elkaar beleefden we prachtige optredens, 365+ workshops, lezingen, spirituele ceremonies en intellectuele gatherings. Dit werd beleefd en verspreid door mensen uit maar liefst 64 landen. Boven alles zal onze herinnering en ons hart gevuld blijven met de prachtige mensen, nieuwe vriendschappen en onze gezamenlijke zoektocht naar verandering, wat wij het meest belangrijk vinden.  

TICKETS

Overmacht deed ons de das om, en dat vinden wij spijtig. We leven erg mee met iedereen die voor afgelopen jaar een ticket heeft gekocht. Momenteel wordt alles afgehandeld door de curator, hierover later meer bericht. Belangrijk is: Het heeft GEEN nut om leden van de organisatie te bellen, mailen of te appen. De curator beslist nu welke vervolgstappen genomen worden.

BEDANKT

Al onze vrijwilligers (ongeveer 1.000) en betrokken organisatoren zitten in ons hart en wij bedanken jullie enorm voor dit unieke avontuur! Uit ons hart danken we ook alle bezoekers en natuurlijk familie Van Leussen, de Gemeente Dalfsen en Provincie Overijssel voor deze prachtige tijden! Voor ons rest er nu niets anders dan dit hoofdstuk af te sluiten en vooruit te kijken naar wat de toekomst zal brengen

EN VERDER?

Online gaan we gewoon verder en we hopen dat iedereen zijn/ haar innovatieve idee├źn zal blijven delen en jullie elkaar kunnen blijven vinden.Het belangrijkste is dat ons en vooral ook jullie vuur blijft branden. De groep mensen die we hebben ontmoet willen en kunnen we niet loslaten.

Graag kijken we vooruit naar wat de mogelijkheden zijn om in ieder geval deze community levend te houden. Een community vanuit het hart. Een plek waar je je verbonden en thuis voelt. Waar de mensen niet oordelen maar open zijn. Samen zoeken we naar manieren om ondanks de huidige beperkingen verbonden te blijven en in nieuwe vormen samen te komen. Interesse? Blijf ons dan volgen!

<3

Living Village