Steun jij ons ook?

Het is geen geheim dat het Living Village festival, als jong, opkomend festival, nog te maken heeft met de nodige financiële uitdagingen, elk jaar komen we dichter bij die stabiele basis die we voor ogen hebben, maar we zijn daar nog niet. Het wegvallen van de festival-editie 2020 maakt dat niet makkelijker..

Wij hebben na vele verzoeken een donatie-mogelijkheid op de website toegevoegd, dit voor de mensen die nog geen kaartje hadden gekocht, maar ons wel financieel willen steunen.

Zoals gezegd breekt er voor ons allen een spannende periode aan; zullen we elkaar volgend jaar weer treffen of eindigt dit mooie verhaal hier? In hoop en vertrouwen zeggen wij: zo eindigt het niet. Hopelijk staan jullie er net zo in als wij en laten we vooral zorgen dat 2021 een onvergetelijk jaar wordt waarin 2020 en de domper die zij met zich meebracht snel in de vergetelheid raakt.

Nogmaals willen we benadrukken hoeveel dankbaarheid wij voelen om onderdeel te mogen zijn van de wereldwijde community die elk jaar samenkomt in het prachtige Dalfsen om te vieren dat het leven mooi is, want dat is het!