Corona-update

Lieve Villagers,

Vanwege de op 21 april afgekondigde maatregelen inzake het coronavirus, kan Living Village 2020 dit jaar geen doorgang vinden. Geen enkel evenement is toegestaan, voorlopig tot 1 september. Onze gedachten zijn bij de nabestaanden van diegene die al slachtoffer zijn geworden van het virus.

Wij hadden er, net als jullie allemaal waarschijnlijk, zó naar uitgekeken. Dat het niet door kan gaan doet ons ongelofelijk veel pijn. Het mooie feest waar we het hele jaar hard aan werken gaat niet plaatsvinden. We respecteren en begrijpen de maatregelen van de overheid en het RIVM.

Nieuw festival in 2021

Gezondheid en veiligheid gaat boven alles en hierbij denken wij natuurlijk aan jullie. Onze prioriteit ligt bij de festivalgangers, de artiesten, de crew en de vrijwilligers. Voor nu worden de voorbereidingen stopgezet. We gaan de scherven bij elkaar rapen en doen ons verschrikkelijke best om ons op te maken voor een alles overtreffende editie in 2021.

Had je al een kaartje gekocht?

Medio mei zullen wij informatie verstrekken over de mogelijkheden mbt de aangeschafte tickets. Houd dus de website en onze social media in de gaten! Hierin zullen wij een overzicht maken met vraag en antwoord waarvan wij denken dat deze nu het meest relevant zijn voor de kaartkopers van Living Village 2020. Wacht dus aub met het stellen van vragen via de mail o.i.d.

Blijf positief

Niet alleen wij voelen hier de gevolgen van, maar elke branche en elk land ter wereld. Wij vragen jullie daarom om positief te blijven naar elkaar en een ander te helpen als je kan. We hebben elkaar nodig!

We zien jullie graag in blakende gezondheid terug in juli 2021.

Lieve en warme knuffels,

organisatie Living Village

🌱❤️🌱